marți, 8 septembrie 2009

Knights

Sunt sigura ca in viata fiecareia dintre noi a existat sau va exista un cavaler. Pe care de multe ori il pierdem pentru ca nu stim sa il pretuim la adevarata lui valoare.
Fiecare femeie isi doreste propriul ei cavaler si incepe sa-l caute incepand cu varsta adolescentei si nu stie niciodata cand il va gasi, dar nu renunta pentru ca stie ca speranta moare ultima .
Cauti- il gasesti. Te bucuri ca l-ai gasit si ca e acolo pentru tine, iar cand totul pare perfect tu totusi simti ca lipseste ceva... si vrei sa porneste spre o noua aventura in " jungla" barbatilor, pentru a-ti intalni noul cavaler.
Niciodata nu ne vom gasi cavalerul perfect, fiecare om are defectele lui, nici macar TU nu esti perfecta !
De ce nu ne bucuram de lucrurile marunte? ( daca iubesti, orice gest al iubitului ti se pare urias, chiar daca in realitate e mic, pentru ca ti-e oferit de persoana pe care o iubesti si cu care traiesti ! )
Oricum, cu cat cresti mai mult in varsta, realizezi mai bine ca frumusetea exterioara e trecatoare si tot ce conteaza e sufletul si inteligenta unui om.
"Nu iubi un om pentru infatisarea lui, iubeste-l pentru faptele lui. "


Oricat de batran ai fi, dragostea nu moare niciodata si la orice varsta iti poti gasi adevaratul cavaler cautat o viata intreaga . :)

2 comentarii:

  1. Te pricepi la cuvinte

    Adevarul ca baiatul sau fata perfecta nu existata si fiecare om are defectele lui pe care partenerul lui de viata ar trebui sa le inteleaga si eventual sa rezolve problemele impreuna :D

    RăspundețiȘtergere
  2. frumusetea trece...sufleul ramane ;) ai dreptate

    RăspundețiȘtergere