joi, 7 ianuarie 2010

Mii de intrebari

Oare cum as putea sa-ti demonstrez cat de mult te iubesc? Cat timp va mai trece pana vom putea sta linistiti, imbratisati si cu buzele lipite? Cum vor trece zilele cu gandul ca totul va fi bine? De ce noi? De ce acum? De ce asa? Si de ce nu cum vrem noi? Simplu ! Se numeste destin si toate se intampla cu un scop anume. Dupa bine vine si rau. Oare visele pot deveni realitate sau tot ce conteaza e sa traiesti clipa fara sa regreti nimic?
De ce m-as purta asa? Ce as avea de dovedit? Simplul fapt ca imi pasa. Poate ca am un comportament schimbator la fel ca blana lupului, dar naravul imi ramane acelasi, iar eu voi iubi in continuare.
Un singur lucru doare mai tare decat orice pe lumea asta. NEPASAREA. Sunt acuzata de nepasare. Dar sufletul meu nu e nepasator. Din contra! Sufletul pedepseste aspru greselile facute cu cap, gandite, nu cele simtite.
De ce tot timpul iti doresti altceva decat ceea ce ai? Ce vrei sa demonstrezi cu asta? Ca oameni pot fi raniti de vorbe pe care tu le spui din suflet in speranta ca totul va fi mai bine si tot ce primesti in schimb sunt bolovani aruncati cu ura direct spre sufletul tau. Dar orgoliul din tine e atat de puternic incat ajunge sa te domine si te influenteaza intr-un mod negativ.
Iubirea... degeaba o explici daca nu o simti. Te simti constrans de timp, de fapte pe care nu esti capabil sa le faci... In fata ei sunt momente in care nu te poti exprima liber, pentru a nu provoca suferinta unui alt suflet...


Multi citesc, putini pricep. Sper ca TU sa fi printre persoanele care ma inteleg...


  • Personajele sunt fictive, dar totul se bazeaza pe fapte adevarate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu